Céginformáció

Cégünket 1982-ben Tarcsányi Béla alapította, aki több mint 55 éves szakmai tapasztalattal rendelkezett a forgácsoló szerszámgyártás területén.

2002-re elértük, hogy 1600 m2-en több, mint 60 szerszámgéppel és több, mint 30 fővel állunk az ipar, illetve az Ön szolgálatában.

Budapesti központtal és egy vidéki telephellyel rendelkezünk. (Délegyháza)

Forgácsoló szerszámaink elkészítésénél a legmodernebb 3-Dimenziós tervező, szimulációs, és gyártó programokat használjuk.

Gyártást és ellenőrzést új CNC 5 és 6 tengely vezérlésű szerszámköszörű megmunkálóközpontokkal és CNC szerszám mérőgéppel végezzük, klimatizált környezetben.
Üzemünkben található a hagyományos megmunkáló gépek mellett, új 4-tengelyes megmunkáló központ, új hajtott szerszámos CNC eszterga és huzalszikra forgácsoló gép.
Így vállakózásunk a 21. századra hazánkban is kiemelkedő helyre lépett és megfelelő hátérrel rendelkezik a komplex forgácsoló és  szerszámgyártásban.
Fiatal jól képzett csapatunk teljes körű megmunkálásokhoz, feladatokhoz, az Ön gépparkja és a megmunkálandó alpanyagminőség figyelembevételével felgyorsítja technológiáját, amivel időt és pénzt takaríthat meg.
Vállalkozásunk nem csak a hazai piacon van jelen. Europába és az Amerikai kontinensre is szállít szerszámokat, magas vevői megelégedéssel.

1998-ban bevezettük, azóta alkalmazzuk az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, amely biztosítja termékeink és szolgáltatásaink állandó minőségét, megbízhatóságát.

Egyedi-speciális szerszámokról (minden darabról/igény szerint) 360 fokos Kontur-Scan mérési lapot biztosítunk !

Fő profiljaink:

1). Fémforgácsoló szerszámok gyártása. (Egyedi és általános)
2). Fémipari szerszámok felújítása, újraélezése és bevonatolása.(Balzers)
3). Forgácsolt alkatrészek gyártása.


Pályázati információk:

Kedvezményezett neve:
Metálmaró Kft.

Projekt címe:
Walter Helitronic Vision 400L és a Walter Helicheck Pro beszerzése kapacitás bővítés céljából.

Támogatási összeg:
23,99 millió Ft

Projekt tartalma:
A beruházást a Metálmaró Kft. 2337 Délegyháza, Üdülő sétány 2. szám alatti telephelyein hajtotta végre. A vállalkozás fő profilja, tevékenysége a szerszámgyártás, melyhez a technológiai fejlesztés is társult.

A Metálmaró Kft. a beruházását 2016.06.20.-án indította a beruházásban szereplő eszközök megrendelésével. A projekt keretein belül beszerzésre került egy Walter Helitronic Vision 400L szerszámköszörű gép és egy Walter Helicheck Pro szerszám bemérőgép.

Projekt befejezésének dátuma:
2017.01.12.

Projekt azonosítószáma:
VEKOP-1.2.1-16-2016-00121

 

 
Minőssítések:


Támogatott intézmények és projektek:

gshark
BME GSZK Shark Team
gskark1
Fő céljuk: 2485 km-es távolság megtételét, mindössze egyetlen liternyi tüzelőanyag felhasználásával. A Shell Eco-marathon verseny, diesel motor kategóriában. Teljesen egyedi fejlesztésű Diesel-motor gyártása. A motor koncepcióját tekintve egy 80cm3-es egyhengeres, hűtés nélküli, közvetlen befecskendezéses szívó Diesel.

umszkilogo

A Metálmaró kft. forgácsoló szerszámokkal látja el az iskolát.


magyar címer100%-ban magyar tulajdonú kft.