Céginformáció

Cégünket 1982-ben Tarcsányi Béla alapította, aki több mint 55 éves szakmai tapasztalattal rendelkezett a forgácsoló szerszámgyártás területén.

2002-re elértük, hogy 1600 m2-en több, mint 60 szerszámgéppel és több, mint 30 fővel állunk az ipar, illetve az Ön szolgálatában.

Budapesti központtal és egy vidéki telephellyel rendelkezünk. (Délegyháza)

Forgácsoló szerszámaink elkészítésénél a legmodernebb 3-Dimenziós tervező, szimulációs, és gyártó programokat használjuk.

Gyártást és ellenőrzést új CNC 5 és 6 tengely vezérlésű szerszámköszörű megmunkálóközpontokkal és CNC szerszám mérőgéppel végezzük, klimatizált környezetben.
Üzemünkben található a hagyományos megmunkáló gépek mellett, új 4-tengelyes megmunkáló központ, új hajtott szerszámos CNC eszterga és huzalszikra forgácsoló gép.
Így vállakózásunk a 21. századra hazánkban is kiemelkedő helyre lépett és megfelelő hátérrel rendelkezik a komplex forgácsoló és  szerszámgyártásban.
Fiatal jól képzett csapatunk teljes körű megmunkálásokhoz, feladatokhoz, az Ön gépparkja és a megmunkálandó alpanyagminőség figyelembevételével felgyorsítja technológiáját, amivel időt és pénzt takaríthat meg.
Vállalkozásunk nem csak a hazai piacon van jelen. Europába és az Amerikai kontinensre is szállít szerszámokat, magas vevői megelégedéssel.

1998-ban bevezettük, azóta alkalmazzuk az ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert, amely biztosítja termékeink és szolgáltatásaink állandó minőségét, megbízhatóságát.

Egyedi-speciális szerszámokról (minden darabról/igény szerint) 360 fokos Kontur-Scan mérési lapot biztosítunk !

Fő profiljaink:

1). Fémforgácsoló szerszámok gyártása. (Egyedi és általános)
2). Fémipari szerszámok felújítása, újraélezése és bevonatolása.(Balzers)
3). Forgácsolt alkatrészek gyártása.
Minőssítések:


Támogatott intézmények és projektek:

gshark
BME GSZK Shark Team
gskark1
Fő céljuk: 2485 km-es távolság megtételét, mindössze egyetlen liternyi tüzelőanyag felhasználásával. A Shell Eco-marathon verseny, diesel motor kategóriában. Teljesen egyedi fejlesztésű Diesel-motor gyártása. A motor koncepcióját tekintve egy 80cm3-es egyhengeres, hűtés nélküli, közvetlen befecskendezéses szívó Diesel.

umszkilogo

A Metálmaró kft. forgácsoló szerszámokkal látja el az iskolát.


magyar címer100%-ban magyar tulajdonú kft.